Monday, 4 June 2012

Jana Pendapatan melalui Perniagaan TopUp


HANDPHONE DIGUNA, WANG DIJANA!
“BUKAN LAGI SEKADAR TELEFON BIMBIT, IA ASET UNTUK TINGKATKAN EKONOMI DALAM KEHIDUPAN!!!”
Yuran Pendaftaran Cuma Sekali Seumur Hidup

 http://www.mobiletopup2u.com/Nurul_Areyoi

 http://www.mobiletopup2u.com/Nurul_Areyoi

Di Mobile Topup2U, kami menawarkan harga termurah di Malaysia bagi e-reload MAXIS, CELCOM, DIGI & lain-lain. Contohnya, anda dapat membeli topup Celcom RM10 dengan harga RM9.70 sahaja, ini bermakna anda telah untung sebanyak 30sen. Cuba cari company manakah yang dapat memberi keuntungan jualan Celcom dengan Untung Bersih 30sen?

Dari pembelian TopUp RM10 anda mungkin hanya dapat 30sen. tetapi cuba lihat dari perspektif lain yang bakal diperolehi. Tak perlu start motor pergi cari kedai topup, tak perlu ke hulur ke hilir cari kedai topup yang buka sampai 12 malam time emergency, Dan selama bertahun-tahun sebelum ini, anda topup di kedai berapa ratus yang anda dapat dari tauke kedai handphone? Jangan katakan ratus, 20sen pun belum tentu..

Kini, anda boleh dapat pendapatan tambahan lagi. Cubalah! Boleh jual pada rakan-rakan di pejabat, kilang, hostel atau anda boleh top up untuk diri sendiri & ahli keluarga anda dengan harga yang lebih murah dari pasaran.

KAMI TIDAK MENJANJIKAN PULANGAN RIBUAN/JUTAAN RINGGIT DENGAN HANYA MENJADI AGEN TOP UP...

Tetapi kami menjanjikan penjimatan wang, masa & tenaga dengan hanya membuat pembelian topup menggunakan nombor handphone & YM sedia ada anda!

Mari Sertai Kami! Maksimumkan penggunaan hp anda!
Perjalanan beribu batu bermula dari langkah pertama, mulakan langkah PERTAMA anda sekarang!

http://www.mobiletopup2u.com/Nurul_Areyoi

No comments:

Post a Comment